Make-up workshop donderdag 24 mei

Make-up workshop donderdag 24 mei

Make-up workshop voor de Dansvoorstelling aangeboden. Meldt u gauw aan!

Zoals vele mensen het al op onze facebook pagina voorbij hebben zien komen, zal op 3 juni a.s. onze tweejaarlijkse Dansvoorstelling plaatsvinden in het Theater De Nieuwe Vorst in Tilburg.

Op donderdagavond 24 mei a.s. om 19.00 uur in samenwerking met Mooi Parfumerie Heyhoef (Tilburg) organiseren wij een make-up workshop voor de moeders/ dames die het leuk vinden om de kinderen op zondag 3 juni a.s. achter de schermen te voorzien van make-up.

Wat houdt het in:

– De (gratis) workshop zal in het teken staan van het jullie zo goed mogelijk te leren opmaken bij u zelf, om dit dan ook op de kinderen toe te kunnen passen.

– Deelneemsters van de workshop krijgen die avond 21% korting op alle merken producten die gepresenteerd en gebruikt worden.

– Aan het einde van de workshop krijgt u van Mooi Parfumerie Heyhoef een presentje mee naar huis:)

Voorwaarden deelname:

– Deze avond is alleen voor de dames die op zondag 3 juni a.s. aanwezig kunnen zijn.

– U bent zondag 3 juni a.s. van 10.00 tot 13.00 uur en/of van 14.00 tot 16.00 uur aanwezig in het theater om te helpen bij het opmaken van de kinderen.

– Graag uw voorkeur van de tijden in uw motivatiebericht aan ons doorgeven.

Het samengestelde make-up team (8 a 9 mensen) wordt op 3 juni a.s. begeleid en ondersteunt door professionele visagist Indy de Swart van Mooi Parfumerie Heyhoef.

Heeft u interesse of heeft uw familie, vrienden of kennissen die ook belangstelling hebben en het leuk vinden om kinderen op te maken? Reageer dan voor 21 mei a.s. met een korte motivatiebericht per e-mail: info@jaacademy.nl.
En wie weet krijgt u binnenkort een uitnodiging van ons!

Met vriendelijke groet,

Team JA!Academy & Mooi Parfumerie Heyhoef